Tantra massage til mænd jylland fisse i dag

tantra massage til mænd jylland fisse i dag

og følge din impuls, der er ikke noget du ikke må i massagen, så længe du respekterer et NEJ, ligesom jeg respekterer dit NEJ. Om, hej frække, Vi har en fornøjelse til at invitere dig til vores ekstravagante Tantra Massage Studio beliggende på Fonnesbechsgade i Herning. Hvad der rør sig i dit liv. Vores uddannet og certificeret massør kan give dig en kombineret kropslig og sjælelig oplevelse, du vil aldrig glemme.

I massagen er vi begge nøgne og jeg bruger hele min krop i masssagen. Jeg masserer dig nu på forsiden af benene, fra fødderne op til lysken. Ring eller skriv en sms for at booke tid. Jeg bruger min krop i massager og masserer dig også krop mod krop. Mail: JEG besvarer ikke anonyme henvendelser. Jeg er uddannet, så jeg ved, hvordan jeg skal behage dig.

I en tantramassage hos mig inviterer jeg dig til at møde dig selv. Massørens passion er at give massage og drive dig til vanvid med body to body massage. Tantramassage er meditativ og sanselig, med glidende og langsomme berøringer. Så flytter jeg ned og sætter mig mellem dine ben og du får massage af lår og lysken. Tantramassage er ikke som en almindelig massage, den er mere berøring og sensuel forkælelse. For en stund kan du tillade dig selv at slippe dig selv fri, slippe tanker, hæmningerne og vedtagne konventioner. Se mere her: /showad/223819. I dag har du den enestående mulighed for at møde 2 fænomenale og ubeskriveligt dygtige, attraktive og karismatiske massører gudinder, nemlig Nina og Silvia.

Silvia: Hej mine kære, mit navn er Silvia. Hvad er Tantra massage? Book tid online på: /tidsbestilling eller Ring på 51303499. Så hvis du beslutter dig for at få en massage med mig, kan du nyde min tantra-gudindekrop. Hej mine kære herrer. NÅR DU reserverer TID skal DU opgive: navn, adresse, mobil. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt i forhold til hvad der dukker op i samtale og massage.

..

Sex massage aalborg anal queen

Jeg tilbyder også en sensuel helkropsmassage på briks. Tantrisk massage tilføjer energisk healing og coaching til at opnå en ekstase. Vi starter sessionen med samtale hvor jeg fortæller om massagen og du fortæller lidt om dig og evt. Jeg er uddannet i tantrisk, prostata samt lingam massage. Når massagen er slut dækker jeg dig til med et klæde og går i bad. VI besvarer ikke hemmelige/private opkald * *OBS! Tantra Massage Til Mænd Jylland Fisse I Dag

Hvad tænder mænd på i sengen sex piger fyn

Ficktreffen köln thai massage weil am rhein

Thai massage hjørring bispensgade dansk porno

Efter jeg har fjernet klædet får du massage på bagsiden, inklusive arme, fødder og lysken. Der er mulighed for bad før og efter massagen. Du vil opleve et møde hvor du ikke skal være nogen eller noget, men kan følge og nyde din lyst og det der sker i din krop. 1 time- 1300,-. Body to body: Fuld kroppen oplevelse, massørens nøgne krop glider omkring din krop, du kan nyde den følelse at få hendes bryst heale din hud. Det er ikke bare hurtigt eventyr, eroguide thai erotic massage københavn men man fokuserer på dig og din krop en hel time eller længere. Man kan kombinere tantriske massage med mange konventionelle massage teknikker.