Erotic massage nordsjælland nøgen galleri

erotic massage nordsjælland nøgen galleri

er ligeledes vigtigt at pointere, at den intime del af massagen er 100 frivillig og ikke en nødvendighed, for at få noget ud af din tantriske massage. Nogle udfordringer løses bedst i praksis og i kroppen; ikke i hovedet eller på lægens bord. Klinikken er ikke handicapvenlig og kræver at du kan gå på trapper. Derefter vil jeg bede dig om at klæde dig af og lægge dig nøgen på maven. Kontakt mig for yderligere information omkring hvad tantra vil kunne gøre for netop dig og din aktuelle udfordring. Massagen foregår i min klinik, i et lille skovhus nord for Kolding. Jeg holder også foredrag og workshops indenfor terapeutiske, tantriske og spirituelle emner.

Watch this hd video now, you will never see ads again! En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen; med at møde og favne dig selv på en ny måde, igennem kroppen og igennem nærværet med et andet menneske. Dette er årsagen til, at vi bruger god tid på indledende afklaring og samtale, at du inviteres til at være opmærksomt tilstede og give udtryk for dine jaer og nejer, som de opstår undervejs i behandlingen og at vi laver. Jeg bruger altid antiallergiske handsker og koldpresset, økologisk olie under denne del af massagen, for hygiejnens og sikkerhedens skyld. Tankerne kommer på overarbejde. Så du på forhånd har mærket efter og overvejet, om jeg er den rette behandler for dig. Derfor er tryghed og respekt to afgørende punkter hos mig.

Frygt for det ukendte, for at mærke livet og for at komme i kontakt med livets puls i dig selv. Da disse er uden udløsning, vil du opleve hvordan din krop ikke mister energi ved denne orgasmeform, men snarere forstærker og cirkulerer nydelsen/energien i hele kroppen. sind (stress, depression, angst eller andre psykiske udfordringer samt seksualitet (overgreb, anatomiske-, fysiologiske-, lystbetingede- eller præstations-orienterede problemer) er tantriske behandlinger som skræddersyet til at tage hånd om det meste. Claim your 7 day free access. Det bør ikke være nødvendigt at påpege, at en tantramassage på ingen måde er en invitation til et samleje og at intet kan ønskes, bestilles eller kræves af massøren undervejs. Praktisk information Jeg masserer altid hverdage i dagtimerne, med enkelte undtagelser kontakt mig herom.

Særlige udfordringer, skulle du have særlige udfordringer omkring enten din krop (fx kronisk sygdom, selvbillede. Ikke blot til glæde for dig selv, men til glæde for alle omkring dig. Kontrol handler dybest set om frygt. Tantra kan på ingen måde gøre det ud for nødvendig lægelig behandling, så sørg for at være grundigt udredt af egen læge først. Dvs længere tid til samtale, øvelser og massage alt efter behov.

Der er to behandlingsformer: En kort (2-3 timer i alt) og en lang (3-4 timer i alt). For mig er dét hvad den tantriske rejse handler. Er du en person der er vant til at give meget til andre, kan der være behov for at lære at modtage uden at skulle give noget igen. Free 7 day premium access, no Ads Exclusive Content HD Videos Cancel Anytime. Har du omvendt stress, kan det give mening at arbejde med at få nervesystemet ned. 1,5-2 timer, hvortil der skal lægges ekstra tid, både før og efter, til indledende samtale og til at lande igen. Gradvist som disse spændinger slipper og området bliver løs- og smidiggjort, vil det medføre nye måder at føle nydelse på, øget sensitivitet og muligheden for at opleve og lære at opnå flere former for orgasmer, der er meget gavnlige for kvindens samlede system. Du møder altid op nyvasket. Gennem tantra massage flyder energi gennem hele kroppen og vække Kundalini, en mytologisk energi, der ligger i hvile ved ryggen.

Tantra handler om meget mere end blot massage det er en rejse ind i flow, bevidsthed og balance, baseret på flere tusinde år gamle indsigter, principper og teknikker, der alle guider dig hjem i dig selv. En invitation til at komme endnu dybere ned i kroppen, ind i sindet og ind i din egen, indre kerne. Mine massager følger ikke en fast form. Her vil der være specifikt fokus på netop din krop og sinds behov, som vi sammen afklarer og vurderer, både under forsamtalen og under den indledende del af massagen. Og udtrykker dem tydeligt, så du ikke er i tvivl.

.

Sexdating dk thai massage porn

Bordel taastrup body 2 body thai massage

Det er dog muligt at undlade de intime kropszoner og/eller få udført massagen iført undertøj, hvis dette ønskes. En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der ønsker at arbejde med deres bevidsthed, sanselighed og personlige udvikling, på en unik, urgammel og kraftfuld måde. Jeg har arbejdet i faget i mange år og kender og tager ansvar for mine evner og grænser. Undervisning Workshops Jeg underviser i par og singler i tantramassage, samt giver tantrisk, sexologisk rådgivning, både til singler, par og grupper. Du kan betale via bankoverførsel eller med MobilPay. Yoni-massage (kvinder for kvinder består den intime del af massagen, af to mulige dele: en udvendig- og en indvendig massage af de kvindelige kønsorganer og skeden (også kaldet yoni). Jeg forbeholder mig ret til at afvise klienter, der ikke møder op i passende hygieinisk tilstand. Watch this hd video now, by upgrading today, you get one week free access, no Ads Exclusive Content HD Videos Cancel Anytime.

Via tantra kan vi arbejde med det helt konkret, lavpraktisk og fysisk noget man kan savne mange andre steder, hvor behandlingerne ofte kun foregår medicinsk eller via samtale. Jeg spørger altid i forsamtalen, om dine tanker og ønsker ift denne del af massagen. I et sikkert, trygt og respektfuldt rum. For mig ligger en stor del af rejsen i at lære at slippe illusionen om kontrol, som vi i vores hverdag og samfund har en forkærlighed for at holde fast. Og jeg spørger igen, under massagen, inden jeg påbegynder berøringen af de intime dele. For herigennem at kunne balancere de ubalancer der måtte være. Jeg spørger inden påbegyndelsen af begge dele, så det altid er muligt for dig, helt at vælge den intime massage fra, kun at vælge den udvendige del, eller at ønske hele den fulde yoni-massage. Lingam-massage (mænd) For mænd indeholder den intime del af en tantra-massage, muligheden for en udvendig massage af de mandlige kønsorganer (også kaldet lingam). Når det bliver vækket, antages dette energifelt at forene kunden i en ekstatisk oplevelse. Læs mere information under afsnittene Spørgsmål og Initieringsforløb.

Netop derfor er en tantrisk massage en holistisk og personligt tilpasset oplevelse, som det er vanskeligt at give en fast opskrift. Lære at mærke, sanse og udtrykke dem. På den måde er det lettere for os begge, at finde ud af om en massage hos NærVærd er det rette næste skridt for dig. Selv universet er i konstant bevægelse og forandring og lader sig derfor ikke indfange i en simpel formel. Det kan med tiden være muligt at oparbejde evnen til at adskille orgasme og udløsning, således at det bliver muligt for dig at opnå det vi også kalder valley-orgasmer eller tantriske helkropsorgasmer. Der arbejdes både fysiologisk, med at løs- og smidiggøre muskler, ledbånd og væv i regionen; samt energetisk, med at vise og omkode centralnervesystemets gamle, indlærte reaktionsmønstre, der måske ikke er så hensigtsmæssige længere. Luckily you can have free 7 day access!

Både den udvendige og den indvendige del af yoni-massagen, sigter imod at frigive eventuelle spændinger, der kan have bidraget til nedsat lyst og følsomhed i regionen, samt vise kroppen en ny måde at møde og mærke sig selv. 2) Årsagen til at du ønsker en tantra-massage netop på nuværende tidspunkt i dit liv hvad ønsker du at udforske og arbejde med? På den måde, kan du efter massagen opleve, en følelse af afspænding og afslapning i dine inderlår, baller og perineum/mellemkød, der igen kan medføre en øget holdbarhed og ydeevne, rent seksuelt. Uanset hvad der rører sig i dig, finder vi i samråd (og i samråd med din krop ud af hvad der er behov for at arbejde med i hver enkelt session. By signing up today, you get one week free access, no Ads Exclusive Content HD Videos Cancel Anytime.

Der skabes et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du inviteres til at mærke efter i dig selv og give plads til de eventuelle følelser og lyde der måtte dukke op undervejs. Fordi den er tilpasset netop dit behov, på netop det sted du er i dit liv lige. Derfor opfordrer jeg til, at vi indleder med en telefonsamtale eller mail-korrespondance, hvor vi kan forventningsafstemme, samt mærke efter om kemi og tryghed er tilstede imellem os fra start. Er en tantramassage for mig? Jeg masserer selv iklædt undertøj og bruger mine hænder, arme, ben og fødder til at massere med undervejs. Tryghed Respekt, det mest afgørende aspekt i en vellykket massage-behandling er tryghed og tillid. Da tantramassage er et intenst, tæt og sårbart møde, også for mig, forbeholder jeg mig (på lige fod med dig) ret til, på ethvert tidspunkt i forløbet, at kunne sige nej og afbryde massagen, hvis jeg oplever,. Det vi normalt kalder kemi.

Tantra massage kvinder bøssesex

THAIMASSAGE ØSTJYLLAND SMUKKE MÆND

Sex middelfart star massage århus